torstai 12. syyskuuta 2013

Pudotussarja varpaille

Kävin eilen apteekissa ja yritin ostaa gelatiinikapseleita. Niihin olis kiva tunkea kaikenlaista pahanmakuista saissea kuten nokkosta ja beta-alaniinia (hyi saatana mitä ainetta). Mutta eivät myyneet. Mikähän siinä on ettei niitä myydä, jotakin väärinkäyttöä siinä pelätään. Luulivat varmaan että tungen kapselit perseeseen ja salakuljetan siissä kuusi kiloa kokaiinia Kolumbiasta. En tieda mutta tämän päivän eka treeni tuli heitettyä heti aamusta kun olin koulule päässy. Ihmiskehon tärkeintä lihasta treenattiin, eli hauista. Treenaan nykyään howizerit pudotussarjoilla, sillä saa mukavan rasituksen suht lyhyessä ajassa. Mutta käsipaino otti pudotussarjan liian kirjaimellisesti, 10kg käsipainosta putos toinen levy jalkaterän päälle.

Ilmeeni kun varpaaseen sattuu
Siinä kirosin taas pitkää varttani, liike oli vielä ylä-asennossa, kun 5kg teräslevy lähti keräämään kiihtyvyyttä tuhotaksen kohteensa. Ja vielä kun olen näin isänmaallinen, niin treenaan aina ilman kenkiä. Niin pääsen treenatessakin vähän lähemmäs kotosuomea.
No onneksi se putosi puoliksi maahan ja puoliksi kintun päälle. Ei mennyt luita murskaksi, eikä edes sattunut yhtä paljon kuin hauikseen :D eli tästäkin selvittiin armottomalla vitutuksella, sillä vihaan näitä painoja joissa on pultit kärjiessä, juuri sattuneesta syystä.
Iltapäivällä reenattiin rinta ja ojentajat. Minähän olen poikkeus muusta maailmasta, en treenaa rintaa kansainvälisenä rintapäivänä, eli maanantaina. Varsinkin kun on pieni sali, nauran vain hiljaa mielessäni kun muut tappelevat penkkivuoroista ja mä pumppaan lisää pihviä selkään ylätaljassa.

2 kommenttia:

Rohkeasti kommaamaan! ;)